Despre noi - Restaurant

Despre noi big

Despre noi

Cu un meniu bogat, adaptat tuturor gusturilor, faci o alegere inteleapta pentru un stil de viata sanatos cu o alimentatie bogata, ce are la baza cele mai proaspete si delicioase ingrediente culinare.

Despre noi

Jollero Restaurant


Jollero Restaurant se afla la intrarea in Parcul Moghioros, Drumul Taberei nr. 155 intr-o oaza de verdeata unde se poate ajunge cu urmatoarele mijloace de transport: tramvai: 41; autobuze: 168/368; troleibuze: 90/ 69. 
Ne laudam cu cea mai buna pizza pe vatra din sectorul 6, cu asezarea pe trei nivele care permite clientilor sa aleaga intre primul nivel situat la strada, modernizat in toamana anului 2017, prin inchiderea cu o structura de sticla eleganta si dotarea cu sistem de incalzire, cu o capacitate de 70 de locuri la masa; al doilea nivel unde va asteptam cu un separeu intim de numai 10 locuri si ultimul nivel unde am conceput special pentru clientii nostri un foisor de lemn, de asemenea inchis si incalzit in anotimpul rece, cu o capacitate de 40 de locuri, foarte potrivit pentru petreceri micute in aer liber si cu atmosfera relaxata si placuta, constituindu-se in una dintre cele mai frumoase si primitoare locatii din Drumul Taberei. 

 


Inca de la primele raza de soare, pana tarziu in noapte, va asteptam pentru a va servi cu un meniu delicios de mic dejun, pranz sau cina ori sa urmariti evenimentele sportive preferate alaturi ce cei mai buni prieteni ai vostri. la un pahar de bere sau savurand un vin de calitate. Zilnic avem promotii, iar clientii fideli sunt recompensati cu mici atentii din partea noastra. Va invitam sa va convingeti de calitatea preparatelor noastre, de atmosfera frumoasa si de serviciile de top pe care vi le oferim!

Jollero Delivery


Livrari zilnic intre orele: 10:00 - 22:00 
Comenzi: 0731 579 367, 0722.682 986 
Comanda minima 35 lei si transport gratuit in sectoarele 6 si 5.
In celelalte sectoare si in afara orasului se percepe o taxa de transport in valoare de 50 lei, sau comanda minima de 300 lei, fara taxa transport.

 

 

 

Alergeni

Alergenii


din produsele finite “Jollero Restaurant si "Jollero Delivery"
Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ŞI A CONSILIULUI din 20 martie 2000 alergenii din alimente se pot încadra în următoarele grupe:
1. Cereale care conţin gluten (adică grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelţ, grâu mare sau hibrizi ai acestora) şi produse derivate


2. Crustacee şi produse derivate.


3. Ouă şi produse derivate.


4. Peşte şi produse derivate


5. Arahide şi produse derivate.


6. Soia şi produse derivate


7. Lapte şi produse derivate (inclusiv lactoză)


8. Fructe cu coajă, adică migdale (Amygdalus communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia şi nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) şi produse derivate

9. Fructe rosaceea: capsuni, zmeura, fragi

10. Cacao si derivate


11. Ţelină şi produse derivate.


12. Muştar şi produse derivate.


13. Seminţe de susan şi produse derivate.


14. Dioxid de sulf şi sulfiţi în concentraţii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru


15. Lupin şi produse derivate.


16. Moluşte şi produse derivate.

Meniul nostru contine si produse decongelate sau ingrediente din produse congelate.

 

 

Breadcrumb